Reminder: Stampot met worsttoernooi - zaterdag 17 december 2022

26 oktober 2022


 Zaterdag 17 december a.s. wordt er een leuke activiteit georganiseerd. Samen lekker een balletje slaan met daarna een overheerlijk stamppottenbuffet. Ook een leuke prijzenbingo ontbreekt niet.

Er worden korte wedstrijdjes op niveau gespeeld. Je kan je individueel inschrijven of samen met een vriend(in), familielid, buurman/-vrouw, etc. Tussen de wedstrijden door is er tijd voor een praatje en een drankje. Er wordt gespeeld vanaf 14.00 uur. Na het tennissen staat er voor alle deelnemers een heerlijk stamppottenbuffet klaar. De stamppotten (met worst) worden bereid door koks uit eigen gelederen. Ook je niet tennissende partner kan aansluiten en lekker mee-eten. Kosten voor het buffet € 10,- per persoon. Drankjes zijn voor eigen rekening. Voor alle deelnemers is er een loterij met leuke prijzen.

Aanmelden voor toernooi en buffet

Honger gekregen en zin om mee te doen? Meld je dan voor 11 december a.s. aan via mail [email protected] . Vermeld je naam, speelsterkte, evt. tennispartner en evt. of je niet tennissende-partner aanschuift bij het buffet. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 487 531 686

Clubhuis

Sportlaantje 2
6616 BD Hernen

KVK-nummer

40144515