REMINDER: BHHAM Husseltoernooi - zondag 2 juni (inschrijven tot zondag a.s.)

28 april 2024


Beste tennisliefhebber,

Vind jij een hele toernooiweek iets te veel van het goede en wil je toch eens met en tegen anderen tennissen? Dan is het BHHAM HUSSELTOERNOOI iets voor jou!

Het BHHAM HUSSELTOERNOOI is een eendaags toernooi, georganiseerd door de vijf samenwerkende tennisverenigingen LTC Appal, TV de Gaensacker, TV ’t Heufke, LTC Horssen en LTV Harava. De eerste editie is op zondag 2 juni 2024 van 09:00-17:00 uur bij LTC Appal in Appeltern.

Je speelt enkele korte wedstrijden in je eigen speelsterkte, telkens met en tegen iemand anders uit één van de BHHAM-dorpen. Zowel beginners als gevorderden nodigen we van harte uit om in te schrijven! 

Het inschrijfgeld bedraagt € 7,00 per persoon, dit is inclusief lunch en hapjes. Het inschrijfgeld op 2 juni ter plaatse per pin te voldoen bij Appal.  

Inschrijven

Inschrijven kan tot 20 mei door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld je naam, speelsterkte, emailadres, mobiele telefoonnummer en van welke vereniging je afkomstig bent. Geef je individueel op, wij doen de rest!

 

Met sportieve groet,

Namens organisatie BHHAM HUSSELTOERNOOI 2024

BHHAM Husseltoernooi 2024.pdf

Nieuwscategorieën